Training

maatwerk teamtrainingen aan over thema’s zoals stressmanagement, emotionele veerkracht, en effectieve communicatie, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Trainingen

Naast individuele coaching bied ik ook trainingen voor teams over verschillende onderwerpen. Denk aan: omgaan met stress, in contact met je lijf en gevoel, omgaan met tegenslag en emoties, balans in ratio en gevoel, maar ook communicatie en samenwerking.
Momenteel bied ik drie trainingen aan, die ik altijd afstem op de specifieke wensen van de opdrachtgever. Vind je in mijn aanbod niet precies wat je zoekt voor jouw team? Neem dan gerust contact met me op, ik denk graag met je mee en stel met alle plezier een training op maat samen.

gedoe ik contact met anderen

Aanbod

Hartbewust in bedrijf lichaamsgerichte coaching werk favicon

Overeind blijven bij stress

Uitval door burn-out klachten als gevolg van langdurige stress is voor veel bedrijven een groot probleem.

Verbindende communicatie

Communicatie lijkt zo makkelijk, we communiceren immers continu met elkaar. En toch gaat er in de communicatie vaak van alles mis.

Uit je hoofd, in je lijf

Door de manier waarop wij leven, binnen, zittend, steeds meer digitaal, met veel prestatiedruk en afleiding, leven we steeds meer vooral vanuit ons hoofd.

Kom in contact

Heb je een vraag? Wil je meer weten over wat ik voor jou, je medewerker(s) of team kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

E-mail

info@hartbewustinbedrijf.nl

Telefoonnummer
06-50897177
Bezoekadres
9738 AD | Wolddijk 103A | Groningen