Coaching

Voor professionals die serieus willen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling .

Coaching voor professionals

Voor professionals die serieus willen werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en die toe zijn aan meer ontspanning, balans, energie en verbinding bied ik verschillende mogelijkheden voor coaching trajecten aan. Mijn manier van coachen is holistisch van aard, dat betekent dat ik kijk naar het totaalbeeld, naar hoe alles met elkaar samenhangt en elkaar beïnvloedt: het fysieke, mentale, emotionele en spirituele (zingeving). Dat doe ik op een praktische manier, nuchter en aards, zodat de client er in de dagelijkse praktijk mee uit de voeten kan.

Coaching en training loopbaan bedrijf

Aanbod

Belangrijke thema’s in mijn begeleiding zijn: natuurlijkheid, kunnen meebewegen op de natuurlijke stroom van het leven, verbinding (in de eerste plaats met jezelf), (lichaams)bewustzijn, menselijkheid, vertrouwen, balans, energie, ont-spanning, ont-moeten, gevoel, bezieling, beweging, verdieping, zo binnen, zo buiten.

Lichaamsgerichte coaching

Lichaamsgerichte coaching houdt in dat de focus niet zozeer ligt op het praten over, maar vooral op het voelen en ervaren in je lichaam, wat zich afspeelt in je binnenwereld. Bijvoorbeeld voelen wat een gebeurtenis met je doet. Een reorganisatie, een misgelopen promotie, een scheiding, ziekte, een conflict met een collega of wat dan ook.

Coaching rond loopbaan en bezieling

Vaak hebben de professionals die bij mij terecht komen, ook vragen rondom hun werk. Ze ervaren minder plezier en voldoening in hun werk of ze weten niet goed wat ze willen en/of kunnen. Vaak missen ze zingeving en bezieling in hun werk.

Meer ontspanning, balans, energie en verbinding

Het fysieke, mentale, emotionele en spirituele (zingeving)

Lichaamsgerichte coaching en loopbaanbegeleiding

Kom in contact

Heb je een vraag? Wil je meer weten over wat ik voor jou, je medewerker(s) of team kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

E-mail

info@hartbewustinbedrijf.nl

Telefoonnummer
06-50897177
Bezoekadres
9738 AD | Wolddijk 103A | Groningen